Bokfest

September 22, 2011

I helgen smäller det, årets bokmässa i Göteborg går av stapeln! Jag ska träffa folk, äta räkmackor, gå på monterfester, slarva runt på Park, njuta av Göteborg och kanske som vanligt inte gå på ett enda seminarium och nästan glömma att bläddra i böcker. Självklart ska jag även stå på kockscenen och baka kakor ur boken med den jättelånga titeln. Följande tider kommer jag att stå på scen, och jag blir så glad om ni kommer förbi och hejar och äter kakor!

Fredag klockan 14.10

Lördag klockan 16.10

Söndag klockan 12.50

Nougatkakorna på bilden ovan tänkte jag bjussa på. Receptet är hämtat ur boken och Ulrika Pousette har plåtat bilden.

11 Responses to “Bokfest”

  1. Lisa said

    Det kan du skriva upp, jag står längst fram o är ruggigt kaksugen! Vi ses väl i vimlet?

  2. Ahhhh, jag älskar bokmässan!

  3. anneli said

    Hej!
    Jag är värdelös att baka men har ett recept i huvudet på en cupcake. Tänkte mig lingon ev lättsockrad rårörd lingonsylt blandas med mjuk pepparkakssmet. på toppen citrustopping. Tycker det låter smarrigt.

    Mvh Anneli

  4. Sara Hellström said

    Äsch, jag missade dig på bokmässan! Men jag sprang lyckligtvis på en av dina böcker så nu står en egen variant av macarons från boken på en plåt och vilar. “Red Velvet Macarons”, tror du det funkar? 😉

    Tack för att du delar med dig med dina smarriga recept!

  5. Martina said

    Jag är så glad att din nya och söta bakbok nu står i mitt kök. Jag undrar hur länge de tog för dig innan du fick till dina macarones? Mina lyfter inte ordentligt o spricker ofta lite. Jag maler alltid mandlarna men funderar på om kvarnen maler för stora bitar så smeten blir för tung. De går inte att sikta mandelmjölet..

    • miaohrn said

      Jag fick till fina macarons på första försöket med mandelmassa, men det måste ha varit nybörjartur för sedan blev det bara pannkaka otaliga gånger. Jo, det låter som att problemet kanske kan vara mandelkvarnen. Testa med köpt mandelmjöl (inköpsställen i boken) eller att mixa mandeln i matberedare tillsammans med florsockret. Jag är lite skeptisk till det där med att mixa mandeln, men många förespråkar det. Lycka till!

  6. style fare said

    How wonderful, Mia! I so wish I could come to a signing! We might be in Stockholm during the holidays – will you guys be around? I ABSOLUTELY need to see you and have another impromptu party! 😉 xoxo

Leave a reply to Ultimate Cake Cancel reply