_MG_8112

Jag är en kakälskande konditor, matskribent och kursledare. Jag har jordens roligaste jobb och ägnar dagarna åt att baka kakor och skapa recept för uppdragsgivare som Allt om Mat, Mer Smak, Kit Mat och Amelia. Jag driver köksstudion Matlabbet och ger ut böcker på Bonnier Fakta och Natur och Kultur, bland annat kioskvältaren Kladdkakor som sålt i 200 000 exemplar. 2015 arbetade jag fram den nya upplagan av Sveriges bäst säljande bok Sju sorters kakor. På Matlabbet håller jag populära bakningskurser.
Foto: Ulrika Pousette

Mia kan hjälpa dig med:
Recept och matstyling
Choklad- och bakningskurser
Workshops och företagsevenemang
Konsultverksamhet
Bokproduktion
Skribentuppdrag

Jag gillar variation, så tveka inte att fråga om du har ett uppdrag som kanske skulle passa mig. Jag har gjort allt från att skriva en rapport om Skansens restauranger, vara konferencier på White Guide Café-galan, koka saft i Nyhetsmorgon, baka tusen småkakor till Årets Kock-galan, designa pepparkakshus åt tidningen Hus & Hem och chokladhus åt Marabou, skriva om kaffesurrogat för White Paper till att hålla chokladworkshop för Nordeas friskvårdsgrupp.

Jag är 41 år och bor med min man Erik och våra söner Nils och Olle på Södermalm i Stockholm.

EDIT: Jag jobbar numera som förläggare på Bonnier Fakta.

Kontakt

Mejl: mia.ohrn@gmail.com