FullSizeRender

Jag arrangerar guidade fikaturer i Stockholms innerstad! Under 2-3 timmar besöker vi mina favoritkaféer och konditorier och bjuds på kakor, kaffe och anekdoter. Kommande turer äger rum:

  • Onsdag 3 maj 2017 klockan 13.30
  • Lördag 20 maj 2017 klockan 13.30

Jag älskar att fika och jag älskar Stockholm, och detta är ett sätt att kombinera mina båda kärlekar. Jag brinner för att visa upp alla goda ställen som finns i staden, och att få folk att hitta till unika kaféer istället för att gå till kedjor.

Turen kostar 550 kronor och vi kommer att gå till fots i city. För anmälan eller mer info, skicka ett mejl till mia.ohrn@gmail.com. Du kan även boka in en egen tur för ditt kompisgäng eller din arbetsplats.

 

Några röster från tidigare fikaturer:

 

“Tack för världens bästa dag, Mia!” – Elin

 

“Den perfekta kombon av din utstrålning och entusiasm Mia, och underbara fikaställen, samt ett trevligt gäng!” – Katarina

 

“Gillar man fika, sötsaker och Stockholm, så är den här vandringen ett måste! Mias smittande entusiasm och glädje, ihop med ett glatt och trevligt gäng medföljare, gjorde det hela till en kanondag.” – Tommy och Cecilia från bloggen Fikatipset, läs hela recensionen av turen här.

 

_MG_0222

fikatur

 

_MG_2879

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: