Jag håller bakningskurser på Matlabbet när andan faller på!  Det kan vara allt från klassiska bakelser, praliner, småkakor, cake pops eller wienerbröd. Hör gärna av dig om du har en förfrågan om en kurs för arbetsgruppen eller kompisgänget! Kontakt: mia.ohrn@gmail.com

Onyanserade åsikter om mina kurser från tidigare deltagare:

”Tack för en fantastiskt rolig, lärorik och givande kurs! Det var utan tvekan en av de bästa kurser jag varit på – så den får fem vita chokladtryfflar med citron (av fem möjliga)! : )”
Fabian Tell

”Tack Mia! Både för en god och inspirerande kurs och alla dessa tips. Riktigt härligt att kunna sprida njutningen av goda praliner bland alla mina nära och kära så här i adventstid!”
Margareta Högström
 
“Pralinerna från i lördags blev kanongoda, särskilt de med kola. Du är en väldigt fin person och en superbra kursledare.”
Daniel Jansson
 
“Tusen tack till dig! Jag tycker det var en jätterolig dag. Jag fick kursen i present av mina snälla grannar och när jag igår bjöd dem på praliner var de riktigt imponerade. Ett stort tack för ditt engagemang, din entusiasm och ditt kunnande!”
Maria Sjödin
 
“Kursen var jättebra. Vi fick handfasta tips, både om hur man skall tänka angående ingrediensernas proportioner och hur man lämpligast går till väga vid själva tillagningen. Vi fick även själva pröva på att temperera choklad. … Vad kan jag säga om Mia Öhrn, som inte bara låter som ohöljt fjäsk? Hon har hållit dessa pralinkurser i åratal. Ändå förmedlar hon en sådan passion för choklad, genom sin pedagogiska begåvning, sin chosefria framtoning och smittande entusiasm. Det märktes verkligen att hon tycker det är roligt att vara kursledare…. Jag kan inte annat än varmt rekomendera Mias pralinkurs! ”
Annika Ingemarsson på bloggen Smaskens
 
 
 
 
 
 
 
 
 

%d bloggers like this: