Påskpyssel
March 27, 2012
Alright folks, det lackar mot påsk! Några enkla idéer är att som ovan fylla urtvättade äggskal med något gott, till exempel med chokladtryffel smaksatt med lite ägglikör.
Eller forma smält vit choklad till stekta ägg, trycka dit en orange Non stop och låta stelna i kylen.
Eller blanda smält mörk choklad med flingor och forma till små fågelbon.
Ulrika Pousette i egen hög person plåtade!
De fyllda äggen ser goda ut! Påminner om Mignon-äggen som Fazer säljer till påsk här i Finland. Ett riktigt ägg som är fyllt med nougatchoklad. Så himla goda!
Tack för fina påskgodistips!
Oj, vad gott det låter!
Åh så bra tips! Min mamma gjorde tryffelägg när jag var liten, men hon gjorde med ett tempererat chokladskal, fyllde skalet med en tryffel med hackade nötter och slog in hela härligheten i färgglad folie. Så gott!
Föll pladask för dina “sunny side up”-ägg, och kommer nog att göra sånada själv till påsk. Är det ok att låna bilden (självklart med hänvisning tillbaka) ?
Ja, det ska nog gå bra om du även hänvisar till Ulrika Pousette. Kul att du gillar dem, och vad goda din mammas tryffelägg låter!
Tack, det var snällt!
Postar ett inlägg imorgonbitti med hänvisning till er båda!
Vilka smarta idéer!!