Tävlingen avgjord!

June 16, 2015

IMG_2108

Nu är tävlingen om fem ex av White Guide Café avgjord! Grattis till Katarina, Marianna, Mia, Pernilla och Ulrika!

Vad härligt att få höra om allt ni stör er på när ni är ute och fikar. Allra flest verkar irritera sig på bristande omsorg kring te, och det har jag full förståelse för. Själv är jag helt ointresserad av te, och så verkar det se ut även på många kaféer. Förlåt!

Andra irritationsmoment är inplastade mackor, oengagerad och otrevlig personal, dålig prismärkning, hög musik, brist på vegetariska alternativ och annat smått och gott.

En tjej som jobbat på kafé kommenterade att hon störde sig på gäster som proppade ner gamla servetter i kaffekopparna. Det ska jag erkänna att jag har gjort mig skyldig till. Ni som jobbar på kafé, passa gärna på att kommentera och gnälla tillbaka på annat ni stör er på som vi gäster gör!

Kakorna på bilden kommer från fina Enskedeparkens Bageri, ett av kaféerna i boken.

3 Responses to “Tävlingen avgjord!”

  1. Amiechan said

    Det var intressant att läsa igenom hela listan av sånt man stör sig på, men också något stressande. Som motvikt vill jag tipsa om ett fik långt från storstadspulsen: Café Utsikten i Karlshamn. Efter att ha fotat dig vid Utvandrarmonumentet följer du strandpromenaden en bit. Café Utsikten är öppet under sommarhalvåret och familjen som driver caféet gör det med kärlek. Det är lätt att bli stammis och lära känna dem! Soliga dagar tar man sitt nybakade fika och vinglar ut på klipporna till något av de gamla borden med utsikt över havet, regnar det finns det plats inomhus. Teet är visserligen påste, men det finns många sorter och jag har för mig att det är billigt. 😉

  2. Meg said

    Grattis till vinnarna och bättre lycka nästa gång till oss andra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: