Pyssla in påsken
April 16, 2014
I helgen publicerade DN de här små marsipanfilurerna jag har gjort, och nu finns även bilder och beskrivning på DN.se.
Annars är jag extremt peppad över att Nisse ska gå påskkärring för första gången imorgon, och hoppas kunna norpa lite godis av honom. Jag älskade att gå påskkärring när jag var liten, och höll det uppe tills jag var i femtonårsåldern.
Du lurades inte! Har precis bakat och bjudit på din Tarte au citron från Franska bakverk; du skrev att det kanske var din favorit fråm hela boken, och jag måste säga att den var fantastiskt god! Den satt som en smäck efter laxpuddingen – härligt syrlig och god, med en liten klick vispgrädde till dessutom… Svärmor bad direkt om receptet! Tack för detta och Glad Påsk!
Men jeez vilka söta påskdjur!!
En korkad fråga från en som inte är så bevandrad i bakning alls…är det tänkt man ska äta alla marsipanfigurer? Ska, å ska..men vad är tänket bakom? Nyfiken!
Blir så glad att då se dina alster. Du livar upp lovet Mia! 🙂
Du livar upp LIVET ska det vara!! 😀
Sen upptäckte jag…klockan på bloggen, när man skriver…just nu verkar den ligga två timmar efter….