Helgens kurs
November 4, 2013
I lördags hade jag kurs för ett störtskönt gäng här på Matlabbet. Vi bakade eclairer, mazariner, knäckklubbor och mjuka polkagrisar och gjorde kristyrbokmärken (ja, det är en bit kvar till jul, men jag tycker att man får tjyvstarta med julgodiset nu.) Tack för en superrolig dag, Rebecca, Annika, Anna, Bibbi, Inger, Kerstin, Maria och Åsa!
Det kommer att bli fler kurser efter jul, håll utkik så lägger jag upp mer info snart.
Näeee vad jag är avundsjuk…! Själv städade jag på en byggarbetsplats. Fina bilder!
Vi saknade dig, Eva!
Tack själv, roligt var det och jag hann hem innan gästerna kom men katten satte sig på lådan med kristyrbokmärkena så de blev lite mosade….
Nämen, vilken lurig katt!
Jag känner också att det snart är dags för lite tjuvstart med julsmakerna! Jag håller visserligen stenhårt på att lussebullar, julmust och glögg får vänta tills 1/12, men jag måste nog komponera ihop en frukost med pepparkakor innan dess:D
Åh, frukost med pepparkakor låter som en bra idé!
Tack för en härlig kurs! Man och barn gav mazarinerna 10 av 10 möjliga poäng.
Vad roligt! Tack själv Inger!
Åh mazariner! Mitt nya begär. Måste man ha bittermandel i när man bakar egna? Vad fint med rosa! Och julpynt har jag också börjat med, älskar julen!
Nej, man måste absolut inte ha bittermandel i om man inte vill. Men det ger ju lite mer smak och man har någon enstaka droppe. Eller en liten mandel.
Tack finaste Mia och alla tjejer för en mycket trevlig kurs. Jag lade upp lite bilder på bloggen. Vi hade mycket god fika hemma på söndagen och var härligt sockerhöga en bra stund 🙂
http://maria.rantila.com/2013/11/kurs/
Vad roligt att du är nöjd med kursen! Vilken bra blogg du har!
Åh så roligt! Älskar julen ❤
Ska man hinna med allt man vill göra och njuta av det utan stress ska man ju börja i god tid. Och det är ju första advent om bara några veckor, så det är fullt legitimt att starta nu 😉
Så sant, lika bra att börja i god tid!
Tack för en härlig dag! Högsta betyg här hemma också!
Tack Kerstin!
Tack själv, så himla avkopplande och roligt att komma till Matlabbet, oavsett vad man sen får pyssla med. Och mazarinerna var ljuuuuvliga!
Så himla roligt att ha er här, tack Annika!
ÅH! Då ska jag vara alert, för det här vill vi Sundsvallstjejer göra!
Åh jaaaaa! Vill så gärna ha er på kurs igen!