Helgens kurs

November 4, 2013

014
I lördags hade jag kurs för ett störtskönt gäng här på Matlabbet. Vi bakade eclairer, mazariner, knäckklubbor och mjuka polkagrisar och gjorde kristyrbokmärken (ja, det är en bit kvar till jul, men jag tycker att man får tjyvstarta med julgodiset nu.) Tack för en superrolig dag, Rebecca, Annika, Anna, Bibbi, Inger, Kerstin, Maria och Åsa!
018
005
Det kommer att bli fler kurser efter jul, håll utkik så lägger jag upp mer info snart.
20131104-124749.jpg

Advertisements

20 Responses to “Helgens kurs”

  1. Eva Mantsinen said

    Näeee vad jag är avundsjuk…! Själv städade jag på en byggarbetsplats. Fina bilder!

  2. Åsa Rickman said

    Tack själv, roligt var det och jag hann hem innan gästerna kom men katten satte sig på lådan med kristyrbokmärkena så de blev lite mosade….

  3. Cecilia said

    Jag känner också att det snart är dags för lite tjuvstart med julsmakerna! Jag håller visserligen stenhårt på att lussebullar, julmust och glögg får vänta tills 1/12, men jag måste nog komponera ihop en frukost med pepparkakor innan dess:D

  4. Inger Persson said

    Tack för en härlig kurs! Man och barn gav mazarinerna 10 av 10 möjliga poäng.

  5. Anna said

    Åh mazariner! Mitt nya begär. Måste man ha bittermandel i när man bakar egna? Vad fint med rosa! Och julpynt har jag också börjat med, älskar julen!

    • miaohrn said

      Nej, man måste absolut inte ha bittermandel i om man inte vill. Men det ger ju lite mer smak och man har någon enstaka droppe. Eller en liten mandel.

  6. Tack finaste Mia och alla tjejer för en mycket trevlig kurs. Jag lade upp lite bilder på bloggen. Vi hade mycket god fika hemma på söndagen och var härligt sockerhöga en bra stund 🙂
    http://maria.rantila.com/2013/11/kurs/

  7. Åh så roligt! Älskar julen ❤
    Ska man hinna med allt man vill göra och njuta av det utan stress ska man ju börja i god tid. Och det är ju första advent om bara några veckor, så det är fullt legitimt att starta nu 😉

  8. Kerstin said

    Tack för en härlig dag! Högsta betyg här hemma också!

  9. Annika said

    Tack själv, så himla avkopplande och roligt att komma till Matlabbet, oavsett vad man sen får pyssla med. Och mazarinerna var ljuuuuvliga!

  10. Malin Åbbel Fjell - Sundsvall said

    ÅH! Då ska jag vara alert, för det här vill vi Sundsvallstjejer göra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: