Finfrukost

September 17, 2013

imageI fredags morse hade jag en liten smygläsning av Franska Bakverk för ett gäng bloggare på Matlabbet. Champagne, eclairer, caneléer, croissanter, brioche och kaffe i långa rader. Dock var jag lite för disträ för att plåta kakorna ordentligt, men ovan ser ni pärontarte och chokladeclairer. 002
Mattias Kristiansson tar tillfället i akt att propagera för sin nya bok Bake My Day för Emma Sundh och Anna Sylvan. Boken ser för övrigt ut att vara helt fantastisk och finns att köpa till exempel här. Missa heller inte boken Vintageparty som Emma har skrivit tillsammans med Louise Lemming och Linda Hansson 018
Miriam Parkman jobbar hårt med de sociala medierna.
008
bild
Det sköna gänget Miriam Parkman, Elsa Lisa Larsson, Louise Lemming, Anna Sylvan, Emma Sundh, Ulrika Burell och jag.

Boken är lite försenad men ska dyka upp nu på fredag 20 september. Håll ut!

3 Responses to “Finfrukost”

  1. Jessica said

    vad använder du för sorts formar till canele? Jag får inte till dom…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: