Kakfateriet

September 5, 2013

019

Jag älskar internet. Upptäckte just att man kan köpa pinnar och borrar på Kakfateriet för att bygga ihop sina egna våningskakfat. Det finns massor av storlekar, former och färger att välja bland, samt instruktioner och borrar. Sedan är det bara att leta rätt på lite snygga assietter, kaffekoppar eller skålar att borra hål i och montera ihop.

006

Orkar man inte hålla på att borra och greja kan man göra improviserade våningsfat genom att stapla tårtfat, assietter och glas på varandra. Som på bilderna ovan. Åtminstone om man råkar ha så mycket rekvisita som jag har… Vill man göra det mer beständigt kan man limma ihop dem, och även måla dem om man vill ha en viss färg.

022

Det här fatet har jag gjort själv av ett glasfat och ett uppochnervänt glas som jag målat rött, men det blev liksom lite oproportionerligt, så jag använder det sällan.

3 Responses to “Kakfateriet”

  1. Mikaela said

    Oproportioneligt må så vara – jag älskar det röda fatet! Vilken bra idé, det ska jag komma ihåg 🙂

  2. Underbar färg på det röda fatet. Men håller med om propotionerna – det verkar onekligen lite vingligt när man börjar lägga godsaker där. Kan du inte “bryta upp” det och bara vända glaset åt andra hållet? Då bör det ju bli stadigare 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: