Överraskningstävling

June 9, 2013

130604-vinst1

Vet ni, jag har haft tävlingen alldeles i smyg. Nu är den avgjord! Vinnarna är ni tre som kommenterat mest här på bloggen. Hurra för er! Jag gillar nämligen när ni kommenterar, och vill uppmuntra det. Själv är jag väldigt dålig på att kommentera på bloggar jag läser, och jag har full respekt för alla er som inte har tid och lust med det. Men det är ändå väldigt roligt att få feedback på det jag skriver. Jag har ungefär 1000 besök om dagen, men bara ett fåtal kommentarer på varje inlägg. Kom igen vetja! Annars måste jag börja skriva provocerande, ogenomtänkta och sexistiska inlägg och göra påhopp på andra stackars bloggare.

Priserna i tävlingen har nyöppnade bak- och kakwebbutiken Baka & Dekorera sponsrat med. Tack så mycket!

Första priset går till Cecilia! Cecilia driver bloggen Frukosterar och har under flera år lämnat roliga, insatta och peppande kommentarer. Tusen tack och grattis till vinsten! Första priset är ett kit med cupcakeformar, små flaggor, strössel, sugrör och fint snöre. Se den översta bilden. Dock inte duken det hela ligger på.

130604-vinst2

Andra priset går till Annika! Annika har följt mig ända sedan jag drog igång med kakor och böcker för snart femton år sedan. Annika kommer inte bara med roliga och smarta kommentarer, hon har också deltagit i mina kurser och bidragit med härlig stämning där, samt lånat ut sitt hus som plåtningslocation. Stort tack Annika! Andra-priset är ett kit med cupcakeformar, strössel och sugrör, se bilden ovan.

130604-vinst3

Tredje priset består av cupcakeformar och strössel och går till Sandra! En förtjusande kvinna som driver bloggen Sandras kök. Hurra, grattis och tack till dig bästa Sandra!

Alla bilder kommer från Baka & Dekorera. Tusen tack!

10 Responses to “Överraskningstävling”

 1. Cecilia said

  Men TACK! Så himla vansinnigt supertrevligt! Jag var ju inne i deras webb-butik igår och dreglade över just muffinsformarna (jag har ju som bekant haft svårt att hitta rejäla sådana:) och strösslet. Så återigen… Tack!!

  (Men det hade varit väldigt intressant att se hur du skulle formulera dig i ett sexistiskt, påhoppande och provocerande inlägg. Kanske om hur mansgrisigt det är att semlor är formade som bröst?:)

  • miaohrn said

   Haha, jo jag ska nog kunna komma på något riktigt provocerande inlägg! Om det inte var för att min mamma och svärmor läser bloggen : ) Och bra attdu är sugen på prylar från Baka & Dekorera!

 2. Amiechan said

  Det är svårt att kommentera bloggar tycker jag… Jag har bara suget att kommentera ibland, och när jag har det hittar mobilen på något bråkigt som att kräva knepiga inloggningar ( idagfårjagIngamellanslagutanmåsteläggaindemförhand…). Ibland gillar inte bloggen mig heller utan har olösliga lösenord.

  Gnäll åsido så VILL jag kommentera och jag förstår varför Google vill lägga ner Google Reader. RSS-flöden inbjuder inte till konversationer utan till att läsa utan att socialisera.

  Men hur ska man göra då? Alla de bloggar jag läser finns inte på G+ där diskussionerna brukar uppstå (i min värld), eller ens på FB. Jag vill inte återvända till att enbart kunna läsa bloggar på datorn för att automatiskt få fram diskussionsfältet och lätt kunna kommentera.

  Nåja. Jag hoppas på en bättre lösning ska komma med tiden för kommentarer och diskussioner ska kunna föras tvärs över plattformar. Och till dess får jag kämpa med min krånglande teknik för att kunna visa det intresse jag faktiskt har. Jag vill ju faktiskt läsa vad du och andra bloggare skriver! ❤

  Vi hörs någon gång i framtiden! 😀

 3. sevara said

  Oh,vad jag väntat tävlingen.Hoppades på att vinna för jag har aldrig gjort det.Men,det gör inget 😊.Grattis alla ni som vunnit i tävlingen.

 4. Sandra said

  Du är ju så go! Har ytterst svårt att tro att du skulle skriva såna hemska inlägg! Men för att vara på den säkra sidan lovar jag att fortsätta kommentera då och då! 🙂 tack så hemskt mycket! stor kram till dig!!!

 5. Eva said

  Det här med kommunikation är svårt ibland. Jag jobbar med kommunikation och bloggar själv och vet vad det betyder att få reaktioner och svar. Det är som bensin i brasan. Det livar upp och tar fart. 🙂

  Jag tror det finns två orsaker, kanske tre till varför det är trögt på med kommentarer:

  1: det ska vara enkelt att svara. Inga konstiga inloggningar eller att man måste lämna ut uppgifter för att spontanskriva. Det blir meckigt.

  2: man vill ibland få svar. Är det tyst efter att man skrivit en kommentar slutar man skriva och så läser man bara.

  Och 3: hur ofta kommer inläggen? Man blir van och lite slö tror jag.

  Slutligen: Mia, du skriver så bra och roliga texter och jag hoppas att du orkar tuffa på med din blogg trots att vi är lite sega med kommentarer. Go girl!

  • miaohrn said

   Tack för feedback Eva! En orsak är säkert ofta att det jag skriver är lättsamt och att det inte alltid finns så mycket att tillföra.

 6. Annika said

  Men åååh, tack! Att vinna när man inte ens varit med och tävlat (medvetet i alla fall) är ju faktiskt det allra roligaste sättet att vinna. Dessutom är det så himla fina vinster. Vilken härlig överraskning!

  Nu väntar jag bara på att Lotto helt spontant ska utse mig till vinnare av Drömvinsten. Om jag har spelat? Nä, då är det ju ingen konst att vinna. Det är så här man ska göra ju: bara var trevlig i största allmänhet. Om (när…) jag vinner ska jag bjuda både dig och ALLA dina läsare på överraskningsvinster, promise! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: