Det lackar mot påsk

March 29, 2013

026
Glad påsk på er! Jag hann baka ihop lite havtornsmacarons att stoppa i påskäggen i sista stund, men jag hinner inte lägga upp receptet innan påskklockorna börjar klämta, och vid det här laget har ni säkert ändå för fullt upp med att måla ägg och läsa deckare och dricka påskmust för att ställa er och baka macarons.
030
PS. Ica har som ni kanske märkt börjat sälja sin egen macaronmix. Det tycker jag är ganska kul, förpackningarna är snygga och jag gillar genvägar. Men tittar man på steg-för-steg-bilderna på paketet med chokladmacaronmix ser man att de färdiga kakorna ser fullkomligt misslyckade ut. Känns inte helt pålitligt. Dessutom måste man ändå tillsätta både det ena och det andra själv, så skillnaden från att göra macarons från grunden verkar försumbar.

4 Responses to “Det lackar mot påsk”

 1. Eva said

  Lova att lägga ut receptet när du påskat klart. Nyfiken om du använder vit choklad i fyllningen. Själv har jag tempererat choklad idag.. Ja jösses…

 2. Glad Påsk på dig med:)
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 3. Helena Dahlin said

  Instämmer – skulle väldigt gärna se receptet här så småningom… Bakade själv mina första macarons i förrgår! Blev väl inte världens snyggaste, men goda blev de! Knallblå, med en fyllning av Philadelphiaost, creme fraiche, florsocker och blåbär.Familjen uppskattade dem! Hälsningar Helena

 4. Cecilia said

  Det är så himla härligt att du har koll på nya produkter och tipsar oss, så man slipper göra onödiga misstag – Eller missa nya saker som kanske faktiskt är BRA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: