Julens godsaker

December 1, 2012

kälke

Imorgon är det baske mig första advent! Jag tänkte ta tillfället i akt att påminna om min bok Julens godsaker. En ypperlig bok fylld av julgodis, saffransbullar, pepparkakor, mjuka kakor, desserter och matbröd. En rent ut sagt oumbärlig bok i juletider! Ge till dig själv, till någon annan snäll eller ta med som gåbortspresent på nästa glöggfest.

julbok
fikonpaj
peppar<
Ulrika Pousette har plåtat de tjusiga bilderna!

6 Responses to “Julens godsaker”

  1. […] Mia Öhrn- Bakboksdrottningen har denna blogg som är inte så julig men ack så mycket godsaker Mia bjuder på året om. Men jag kan inte motstå allt julgodis i denna boken! […]

  2. Therese said

    Fick hem boken i förra veckan och jag kan verkligen rekommendera den! Så mycket gott, vill helst göra allt men får väl hejda mig lite. Älskar att bläddra i fina bakböcker! Tack Mia!

  3. Alltså det där är bästa julboken. Jag hann inte göra allt jag ville ur den före jul, men åtminstone lussebullarna och lusselångpannan med äpple och mandelmassa. De är två helt SJUKT bra recept! Jäser som aldrig förr och håller sig saftiga i flera dagar. Du är bäst, Mia!

    • miaohrn said

      Tack tack tack Miriam, vad glad jag blir att du gillar den! Sen är det ju inte vem som helst som har varit delaktig och provbakat och grejat också!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: