Kallt

October 29, 2012

Konditorer brukar alltid förespråka att man absolut inte får förvara choklad i kylen. Eftersom jag är en motvalskärring tycker jag tvärtom. Kylskåpskall mjölkchoklad är det bästa som finns! Ett par kakor choklad på lut i kylen så är jag nöjd och trygg. Även hemgjort chokladgodis förvaras bäst i kylen om du inte har tempererat det. Men mörka chokladkakor förvaras nog ändå bäst i rumstemperatur. Och köpepraliner.

5 Responses to “Kallt”

  1. Katarina said

    Jag håller med, kylskåpskall skall chokladen vara🙂

  2. Susanne said

    Exakt så är det! Kall choklad är bäst!:)

  3. Johanna said

    Åh, ja, kall mjölkchoklad är det bästa!😀

  4. Emma said

    Håller fullständigt med🙂

  5. miaohrn said

    Vad kul att ni håller med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: