Brunt

October 8, 2012

Hittade ett par bilder i kameran som passade så fint ihop. Den övre Brunkebergs bageris trippelchoklad, den undre lite kaffenörderi för att få till de perfekta mussvansarna med vår nya kaffemaskin- och kvarn.

4 Responses to “Brunt”

  1. Elina said

    Hej.
    Verkligen förtjust i dina böcker och recept, de är favoriter!
    Tycker om att baka, och skulle gärna fylla frysen med bakverk men är lite osäker på vad som egentligen går bra eller inte att lägga där. Har du några tips/råd att ge?
    Tack på förhand!

    • miaohrn said

      Jag tycker att man kan frysa i princip ALLT. Fast glasyr och sånt bör man nog bre på efter upptiningen. Småkakor lämpar sig extra väl för frysen eftersom de tinar snabbt, men även mjuka kakor, bullar, moussetårtor, tårtbottnar och chokladkakor funkar finfint. Lycka till!

  2. Mika said

    Hej!
    Var kommer den urtjusiga koppen från?
    Tack för en härlig blogg!

    Mika

    • miaohrn said

      Koppen är en Spisa Ribb, en klassiker designad av Stig Lindberg för Gustavsberg. Oftast svindyra, men min har jag köpt något billigare i andrahandssorteringen i fabriksbutiken i Gustavsberg. Kul att du gillar den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: