Brunt
October 8, 2012
Hittade ett par bilder i kameran som passade så fint ihop. Den övre Brunkebergs bageris trippelchoklad, den undre lite kaffenörderi för att få till de perfekta mussvansarna med vår nya kaffemaskin- och kvarn.
Ett kakmonsters vardag
Hittade ett par bilder i kameran som passade så fint ihop. Den övre Brunkebergs bageris trippelchoklad, den undre lite kaffenörderi för att få till de perfekta mussvansarna med vår nya kaffemaskin- och kvarn.
Hej.
Verkligen förtjust i dina böcker och recept, de är favoriter!
Tycker om att baka, och skulle gärna fylla frysen med bakverk men är lite osäker på vad som egentligen går bra eller inte att lägga där. Har du några tips/råd att ge?
Tack på förhand!
Jag tycker att man kan frysa i princip ALLT. Fast glasyr och sånt bör man nog bre på efter upptiningen. Småkakor lämpar sig extra väl för frysen eftersom de tinar snabbt, men även mjuka kakor, bullar, moussetårtor, tårtbottnar och chokladkakor funkar finfint. Lycka till!
Hej!
Var kommer den urtjusiga koppen från?
Tack för en härlig blogg!
Mika
Koppen är en Spisa Ribb, en klassiker designad av Stig Lindberg för Gustavsberg. Oftast svindyra, men min har jag köpt något billigare i andrahandssorteringen i fabriksbutiken i Gustavsberg. Kul att du gillar den!