Tantblomman

August 19, 2012

Glöm inte att pelargoner är ätliga! Så snyggt att ta till som dekor på tårtor, bakelser, cupcakes och gud vet allt. Så värst gott kanske det inte är, jag petar helst bort blomman innan jag äter. Man kan även smaksätta mjuka kakor, chokladtryfflar och liknande med doftpelargon, även om det inte är något jag vill uppmuntra till.

Pelargonen på bilden har jag odlat fram alldeles själv från sticklingar, och jag är galet stolt. Tantvarning på det!

One Response to “Tantblomman”

  1. Jessica said

    en hel del fina blommor är ätbara, slå upp det innan man äter dock.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: