Kan man frysa macarons?
May 31, 2012
Ja, man kan frysa macarons! Jag ser i sökstatistiken att många undrar över det, och vad jag har märkt går det utmärkt. Dock verkar det som att fukten i frysen gör att de blir lite slemmiga och uppblötta efter några månader.
Vill du inte frysa dina macarons förvaras de bäst i kylen i en tättslutande burk. Vissa förespråkar att de bör lagras i kylen över natten för att få bra konsistens, istället för att ätas färska.
Tjaba!
T.ex Pierre Herme i London får sina macaroons nerfrysta från Frankrike, därför smakar dom alltid lite bättre i Paris.
Man kan lita på en gammal globetrotter som dig att hålla koll!
Åh vilken fin header du har!:)
Tack! Mari Eriksson har fotat och Henrik Francke har formgivit.
Hej!
Kan man frysa dem med fyllning?
Vänliga hälsningar,
Lottis
Ja, absolut, det är vad jag syftar på. Det är nog bättre att frysa dem med fyllning och allt än att frysa bara skalen.
Och Ladurée på Grev Turegatan får sina macarons levererade i fryst form från bageriet i … Schweiz. Inte så upphetsande tycker jag.
Nej, eller hur, det känns inte särskilt roligt eller rätt i tiden.
Hej, hur länge kan man frysa ner dem? Om jag bakar dem imorgon, kan jag frysa ner dem två veckor och sen äta dem?