Ett kakmonsters vardag
Glad Påsk! Tack för en härlig blogg!
De där spräckliga och Anthon Bergs marsipanägg är de ägg jag äter under påsken, övriga dragéer är blää 😉
Håller helt med Carolina!
Glad påsk!
Glad Påsk! Fyndade din kokbok om sockerkakor på bokrean och måste bara säga hur fin jag tycker den är! Nu ska jag beställa din bok om cupcakes och macroner:)
Vad roligt, tack!
Fill in your details below or click an icon to log in:
You are commenting using your WordPress.com account. ( Log Out / Change )
You are commenting using your Twitter account. ( Log Out / Change )
You are commenting using your Facebook account. ( Log Out / Change )
Connecting to %s
Notify me of new comments via email.
Notify me of new posts via email.
Δ
Glad Påsk! Tack för en härlig blogg!
De där spräckliga och Anthon Bergs marsipanägg är de ägg jag äter under påsken, övriga dragéer är blää 😉
Håller helt med Carolina!
Glad påsk!
Glad Påsk! Fyndade din kokbok om sockerkakor på bokrean och måste bara säga hur fin jag tycker den är! Nu ska jag beställa din bok om cupcakes och macroner:)
Vad roligt, tack!