Shopping

October 18, 2011

Jag gnäller ofta över att Sverige är ett U-land när det gäller shopping av bakprylar. Åtminstone i fysiska butiker, nätbutiker finns det ganska gott om. Men något att glädja sig åt för stockholmare är att det numera faktiskt går att hitta en del fina grejer på PUB mitt i city. På andra våningen sprider House Doctor ut sig med massor av fina pryttlar över en del av ytan. Den andra delen består av Systrarna Voltaires butik där man kan hitta fina råvaror, bunkar, slickepottar och till och med obskyra saker som cupcake wrappers och glasstrutformar. Själv kunde jag inte motstå de små fina espressokopparna ovan från House Doctor. I det här gamla inlägget hittar du fler tips på inköpsställen av bakningsgrejor.

7 Responses to “Shopping”

 1. Annika said

  Ramlade in på Systrarna Voltaire i fredags och där fanns verkligen massor av roliga saker man gärna hade shoppat loss på. Men hur kunde jag missa House Doctor om de ligger intill? Måste genast tillbaka till PUB!

 2. Linda said

  Ännu en anledning att besöka huvudstaden alltså 🙂

 3. En liten fråga bara, har en bloggläsare som testat ditt recept på saltkolafyllning men hon har misslyckats två gånger, skriver att det blir som en hinna av smöret, då hon är anonym så kan jag inte be henne beskriva problemet lite mer, vad tror du hon gör för fel?

  • miaohrn said

   Hmm, jo det är alltid lite knepigt med kola, jag misslyckas också titt som tätt. Kolla om hon verkligen har följt receptet från punkt till pricka. Det är viktigt att hon använder vit sirap, inte vanlig sirap, och att hon inte rör för mycket i kolan. Man bör heller inte koka den för länge. Hoppas det löser sig!

 4. Vilka otroligt söta koppar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: