Tävlingsdags!

February 7, 2011

Jag är en dålig bloggare på många sätt. Jag skickar inte gulliga awards hit och dit, jag uppdaterar inte fem gånger om dagen, jag lämnar inte ut hela mitt privatliv, jag utlyser inga tävlingar, och framför allt är jag ganska dålig på att länka till andra bloggare. Det beror delvis på att jag av någon fånig anledning nästan bara läsar mina kompisars bloggar. Är det någon jag inte känner blir det liksom inte av. Kompisarna skulle jag ju lika gärna prata med, men istället går jag in på Miriams Kafferep, Pain de Martin, Style fareLisa lever kustliv, Brax on Food, En penna i köket och Brödpassion.

Någon gång då och då kommer jag mig ändå mig för att gå in på främlingars bloggar, och då är favoriterna Bake My Day, Canelle et Vanille, Tartelette, Underbara Clara, Call Me Cupcake, David Lebovitz och Amy Atlas.

Om jag skulle ta och bli bättre på det här med tävlingar också. Jag lägger ett litet bokpaket bestående av ett signerat ex av Fler Kladdkakor och ett av Mitt eget kafé i prispotten! För att delta i tävlingen skriver du ner ett tips under kommentarer på vad du skulle vilja läsa mer om på min blogg, eller ett tips på en riktigt, riktigt bra blogg jag borde läsa. Senast torsdag 10 februari. Jag är godtycklig domare och det tips som faller mig på läppen blir vinnare. Lycka till!

 Bilderna kommer ur Fler Kladdkakor och är plåtade av suveräna Stellan Herner.

58 Responses to “Tävlingsdags!”

  1. Christine Johansson said

    Jag vill fortsätta få bra tips för att lyckas med knepiga saker. Ungefär som macaronskolan men för alla möjliga typer av bakverk.
    En riktigt bra bakblogg jag följer är http://sotasaker.com/ som har mycket fina bilder och roliga recept!

  2. Rasmus said

    Jag rekommenderar den fantastiska bloggen Flickan och kakorna (http://flickanokakorna.se/) som är full med underbara recept och foton. Framför allt bakverk men även praliner, drycker och mycket annat.

    Jag skulle gärna se fler blogginlägg eller recept om pajer och mjuka kakor, gärna fruktbaserade!

  3. anki said

    Hej
    Här kommer ett tips om en blogg: baka baka liten kaka.
    Det är en tjej som heter Tove och bor i helsingfors. Hon gör fantastiska tårtor.

    Måste erkänna att jag inte läst din blogg så mycket förrän nu,men nu blir jag en trogen läsare.
    Vill veta allt om macarons så klart,men även roliga semlor,pajer ja massor. ska läsa tillbaka på bloggen och se vad jag hittar.

    kom på en sak: när man gör praliner och chokladen blir vit lite gråaktig,vad är felet?

    ha det bra!

  4. Här är en länk till en riktigt snygg och inspirerande mat och bakblogg! Check it out🙂

    http://www.mowielicious.com/home/

    Mannen bakom bloggen har precis fått sitt första kokbokskontrakt så det är spännande också!

  5. Jag följer Linneas skafferi slaviskt (http://www.linneasskafferi.se/). Hon bakar och lagar mat och tar jättefina bilder.

    Jag vill gärna se mer recept på praliner och andra små sötsaker!

  6. Emma said

    Ojojoj vad är det för chokladtårta grejs på bilden???? MÅSTE HA RECEPT!!!!!!
    Kram

  7. stina said

    Hej!

    Jag gillar din blogg som den är för fina bilder, kul bakomfotningar, recept och knep.

    de bloggar som jag tycker är bäst just nu är
    http://whatkatieate.blogspot.com/ för de fantastiska matbilderna och http://howaboutorange.blogspot.com/ för finaste pysseltipsen.

  8. My said

    Hej Mia

    Jag är fortfarande ganska grön i bloggvärlden och började följa din blogg ganska nyligen men gillar alla tips på makron- och pralinbakning! Jag gillar särskilt din sida om matstyling och skulle gärna se mer av behind-the-scenes-inlägg om hur man fotar bakverk och mat. Kan för övrigt tipsa om följande blogg med bekännelser om mat och bakning och finfina bilder.

    http://www.joythebaker.com

  9. Inger Persson said

    En av mina favorit bloggar just nu är http://sarabakar.se det jag uppskattar mest med denna blogg är att det inte är en “söt” blogg utan fokus ligger på matbröd.
    Det jag gärna ser mer av här hos dig är pralin tips och trix. Speciellt hur man gör när man inte har alla fina formar och special grejor.

  10. Kikan said

    Halloj!

    Jag skulle vilja ha tips på hur man lyckas ta fina bilder på sina bakverk. Vad skall man tänka på när det gäller ljus, uppläggning och andra smarta tips och trix kring detta.

    Sedan får du gärna kika in på http://pinkpastry.blogg.se/index.html som jag tycker är en härlig bakblogg.

    Kram Kikan

  11. Simone said

    Åh jag skulle vilja vinna,då jag endast har 2 bakböcker,och bägge har jag fått.
    Jag har precis fått silikonformar och vill gärna lära mig hur man gör praliner och fyllningar till tårtor är jag ute efter,som jag vet många håller hemligt.Annars tycker jag du gör ett jättefint jobb.
    avundar dig då du får till så fina bilder.
    Dock inte jag,då jag mer än gärna delar med mig på min blogg som jag vill tipsa dig som du hittar på http://www.smulansbakblogg.blogspot.com.
    vet dock inte om min egna blogg räknas så jag tipsar om http://www.sockerrus.wordpress.com

  12. Karolina said

    Hej!
    Jag gillar bloggen http://www.latartinegourmande.com. Den innehåller mycket fina bilder (och fint porslin!), små anekdoter och roliga recept. Vad det gäller din blogg älskar jag pastellfärgerna och blir extra glad varje gång fina fat, porslinsassietter och plåtburkar dyker upp på bild – det räcker för att göra min dag!🙂 Får jag önska något skulle det vara fler recept och lite “proffsknep”.
    Tack! /Karolina

  13. Helena said

    Ett tips är Made by love som finns här: http://sana-madebylove.blogspot.com/ Det är en thailändsk tjej som gör fantastiskt vackra och ambitiösa bakverk som är lite annorlunda. Hon sticker liksom ut från mängden på ett skönt sätt.

    Jag gillar din blogg, Mia – den är personlig just för att du gör vad du vill och känner för med den. Skönt att du gör din egen grej! Tycker det är roligt att läsa om din vardag och lite handfasta tips då och då som inspirerar.

    Din bok “Mitt eget café” har jag länge velat ha, så du kan väl låta mig vinna den? I flera år har det varit min favorit-dagdröm – ett eget café – och jag har kommit på många roliga koncept som alla skulle fungera utmärkt i en perfekt värld där jag orkade jobba dygnet runt…

  14. Monica said

    MEN det finns inget jag saknar här. Snyggt paketerade inspirerande ord om bak och allt som hör till blandat med recept som frestar till att prova på. Och dina böcker är väl använda och beprovade. Kan bara gratulera till hela upplägget!🙂

  15. ida said

    Jag vill ha ett utförligt inlägg om hur man lyckas som bäst med en vetedeg när man inte använder några maskiner. Lär känna din deg ungefär.
    Och sen är min egen blogg med diverse bakverk alldeles förträfflig.

  16. Mari said

    Mina topp tre (mat)bloggar är:
    http://matmolekyler.taffel.se/ – blandar matlagning och kemi.
    http://bittersweetblog.wordpress.com/ – för det att se lätt ut att lyckas i köket.
    http://bakeitinacake.com/ – förenar bakning med lek, lite som ett kinderägg.

    Lite bitter som jag är vill jag ser mer misslyckanden från din sida; det ger lite lätt ångest när man ser alla fina bilder.😉 Show me a bränd kaka.

  17. Hej!

    Det jag skulle vilja se mer på din sida är tips på riktiga kondis grejer! Bullar med spännande fyllningar, wienerlängder, mandelkrokar! Kanske ska kalla det lite tips på tantfika? Äh! Gott är det och det vill jag ha tips på! =)

  18. Emma said

    Fortsätt i samma stil – färg och form på bloggen är fint, lustfyllt och inbjudande. “Skolorna” och recepttipsen är också bra som så många andra också har skrivit.

    För ganska länge sedan (tidigt i höstas)skrev du ett inlägg om Bakprylshopping som jag har som favorit och återvände till med jämna mellanrum. I somras hade du också inlägg från ett torp med en mängd olika inventarier till salu – typ loppis. De inläggen tycker jag sätter guldkant på bloggen. Typ inlägg som har lite “reportagekänsla”, och tips som väcker lust.

    En blogg jag läst ett tag och gärnar rekommenderar är Sara bakar http://sarabakar.se/ Hon förverkligar just nu drömmen om ett eget stenugnsbageri, tyvärr i fel ände av landet – det är långt till Slöinge från mellansverige:)

    För mattips och matkärlek läser jag ganska ofta http://www.pickipicki.se/

    Tack för en fin blogg med mycket inspiration och tips!
    Ett frukostinlägg, om jag minns rätt, från petite france föranledde en fikatur till Stockholm. Fantastiskt goda macaroner, surdegsbaguette och bullar. Nästa fikatur går till Grillska huset för att testa en mumma (om jag minns namnet rätt:).

  19. Jag har inte tid att läsa bloggar eller surfa mycket, men den bloggen jag återkommer till varje vecka heter http://www.tarteletteblog.com. Den drivs av en fransk kvinna som bor i södra USA och är matfotograf. Hon lägger upp så sjukt vackra foton (hennes egna!) och skriver på ett sätt som gör att man bara vill rusa in i köket och börja slamra med kastrullerna och bakplåtarna.

    Håller med en annan…. visa upp en bränd kaka!

  20. Hej Mia!
    Jag tycker att du skulle kunna ha en “frågestund” på bloggen då vi som läser din blogg kan ställa frågor om bakning. Om du har tips eller rent ut av bra svar så gör du ett inlägg med dina tips och svar i ett inlägg senare.

    Jag har testat många av dina recept och de blir alltid en vinnare. Din nästa bok borde heta bak-bibeln!

  21. Elin said

    Jag gillar verkligen din blogg, är själv intresserad av matfotografering så det är kul att få lite inspiration från bilderna på din blogg🙂

    Något jag skulle gilla är tips på goda och “enkla” recept, som inte kräver udda och dyra ingredienser, recept på sånt som innehåller saker man ofta har hemma, och kan använda till annat. Jag blir ofta frustrerad när jag läser recept på mat och bakverk och det ska vara konstiga kryddor och specialgrejer i, jag har inte råd med det och jag vill helst kunna använda det jag köper mer än en gång. Visst är det kul att göra något litet extra och spexa till det lite, men det är inte alltid man har möjlighet till det.

    Keep up the good work!

  22. Tessan said

    Jag gillar din blogg som den är…mest för att den är så blandad och för att du har ett trevligt sätt att skriva på. Om jag ska önska så önskar jag mer roliga småkakor! Annars är jag även lite svag för http://www.thepinkwhisk.co.uk/ hon var med i ‘the great british bakeoff’ som var en härlig baktävling på BBC. En väldigt charmig hemmafru som skriver (och bakar) bra utan alltför mycket krusiduller hela tiden. Min egen blogg är också bra om man gillar dina recept, eftersom jag ofta använder dem🙂 http://tessanskakor.wordpress.com/

  23. Jessica said

    Hej Mia,

    Jag tycker du har en himla söt blogg och har inte så mycket synpunkter på innehållet – varje blogg har sin karaktär och speglar ju den som skriver. Jag gillar http://www.sotasaker.com som har många bra recept och framför allt väldigt enkla recept med en mindre mängd ingredienser än vad som verkar modernt i övrigt. Jag gillar också Beantown Baker, en blogg från Boston (www.beantownbaker.com) som har ett fantastiskt recept på Oreo Cupcakes. Annars är min absoluta favorit Call me cupcake som du nämnde🙂 Så himla fina tårtor och cupcakes!

  24. Maria E said

    En av mina favoritbloggar är http://www.heavenlycupcake.se/ Men just nu är jag mest sugen på att baka dina semlerutor, mumma! Tack!

  25. Linda P said

    Hej, Jag skulle vilja se mer recept på din sida. Det och lite tips på hur man lyckas bättre med baket.

    Jag följer boggen sockerrus slaviskt. http://sockerrus.wordpress.com Sjukt duktig tjej som gör allt från småkakor till dessertbord.

    Tack för en riktigt fin blogg :o)
    /Linda

  26. Maria said

    Hej Mia!

    Jag tycker din blogg är så söt! Strunta i hur alla andra gör och fortsätt på dit vis:) Jag vet inte vad jag skulle vilja ha mer av, men tycker om skolorna med choklad och macaroons. Tycker du förklarar bra:)

    Sen var jag väldigt nyfiken på ditt projekt att göra egen choklad från kakaofrukt. Tråkigt att det tog slut så fort, du är inte sugen på ett nytt försök?;)

    Jag är en pysselmänniska som gillar att baka och äta kakor. Följer inte så många bakbloggar, är väl bara du och Bakerella. Men en bra pyssel/bak/pynt-blogg tycker jag Dear Martha är. http://www.dear-martha.com/

    Hälsningar Maria

  27. Tomas said

    Hej!

    Jag vilja veta hur man kan vara så söt som du är?
    Är du singel?🙂

    /Tomas, 35

  28. Maria said

    Jag älskar dina djupgående diskussioner kring bakvärlden, när du har tagit upp “behind the scenes”-frågor från konditorvärlden och skrivit dina krönikor. Uppskattar även när du går igenom grundläggande, men ofta missuppfattade teser om bakning (ex skillnaden mellan mördeg och smördeg). Sen är ju fotona alldeles fantastiska, så det är bara att ösa på mer med dem! Gärna tips på mer utflykter och favoritställen du har besökt, gillar att beta av de platser du rekommenderar.

    Tack för en jättebra blogg!

  29. Gillar verkligen din blogg och är helnöjd med hur den är idag men jag skulle gärna vilja se ett inlägg:
    1.Om vad man skall tänka på när man tillverkar chokladpraliner
    2.Lite förslag på mumsiga pralinfyllningar,
    3.Hur man spritsar cupcakes på snyggaste sätt, 4.Kanske en frågestund.

    En av mina absoluta favoritbloggar när det gäller bakning är :http://www.passionforbaking.com/

  30. Jenny said

    Hej!

    Din blogg är jättekul att läsa med en massa suveräna recept och vackra bilder! Jag vill tipsa om en blogg som heter Sockertopparna: http://annaochsofia.blogspot.com/ Det är två tjejer som älskar att baka och så fotar de och lägger ut en massa toppenrecept!

    Jag uppskattar också dina fikatips! I somras åkte jag till Äppelviken och det trädgårdscafét som du tipsade om, helt suveränt! Det hade jag aldrig hittat om jag inte läst din blogg!🙂

  31. Helena said

    Måste du läsa kak-bloggar? Jag tycker du borde inmundiga något annat som omväxling. Läs http://karinskonstgrepp.blogspot.com/ , fantastisk livs-inspirerande blogg. Hon pysslar som ingen annan den kvinnan. Roliga, genomtänkta o underfundiga, inte för långa, blogginlägg skriver hon ock. Kolla!

  32. Sarah said

    Hej!

    Jag går lite mot strömmen och tipsar om två bloggar som inte handlar om bakning, mer än kanske någon gång ibland:

    http://krickelin-krickelin.blogspot.com/

    och

    http://itsallvintage.webblogg.se/

    och

    http://sammyrose.blogg.se/

    Fin inspiration i vardagen tycker jag.

    Jag tycker din blogg är himla fin och bilderna outstanding! Men det vore kul med lite tema-inlägg kanske. Både traditionella barnkalas och afternoon teaparty. Men kanske också lite mer oväntade som kinesiskt nyår eller proggafton eller vad man nu kan tänkas vilja hitta på. Lite tips på vad man kan kombinera för att få en bra helhet helt enkelt.:)

  33. Sarah said

    Tre bloggar ska det ju vara naturligtvis. Damn you tryckfelsnisse!

  34. SaraG said

    Det verkar som att vi redan läser ungefär samma bakbloggar så jag tänker istället tipsa om min absoluta favoritblogg som jag har läst i många år; Heja Abbe på http://www.hejaabbe.com/

    Den handlar i grunden om hjärtsjuka lilla Abbe och framförallt så är det hans pappas förmåga att skriva och beröra som gör den så bra. Och storebrors finurliga funderingar om livet =) Just nu är det många auktioner i inläggen, det är tillfälligt och brukar komma en gång per år, så du får hoppa över dem om du vill komma in i bloggen!

  35. denise said

    Hej, en blogg som jag tror du skulle falla dig i smaken är http://flickanokakorna.se/ det är väldigt fina bilder och är dessutom helt vegansk.

  36. Madde said

    Hej!
    Det är inte antalet inlägg som räknas utan kvalitén på dem. Och kvalité tycker jag att du har i dina inlägg.
    En av mina favorit bloggar läser du redan (Pain de Martin). Har nyligen “hittat” en för mig ny blogg som jag håller på att läsa igenom. http://strangebakery.blogspot.com

    Det jag gärna vill läsa mer av i den blogg är bla om pralintillverkning. Dina tips om kaféer och loppisar vill jag gärna se mer av, gärna ifrån olika delar av vårat avlånga land, tex Göteborgstrakten. Tips på nätbutiker där man kan köpa baktillbehör mm är inte heller helt fel.

    Äldste sonen fick “kladdkakeboken” i tioårs present och den har han bakat ifrån pärm till pärm flera ggr(min favorit är Favoritkakan). Skulle jag vinna ska han få “Fler kladdkakor” när han fyller 14 i april, vinner jag inte får han den iallafall men då är den ju inte signerad.

  37. Ida said

    Hejsan!

    Gillar din blogg och upplägget. Inte behöver man skriva varje dag! Tycker att du har en inspirerande blogg, bra skrivet och med personlig touch! Så, det enda jag gärna hade sett mer av är fler recept på allt gott du bloggar om! Kan ju inte prenumerera på alla tidningar du skriver för.;)

    Bloggtips är http://kalasgott.blogg.se/ där jag hittar både mat och bak inspiration.

  38. Linnéa said

    Det jag skulle vilja se mer av är de underbara bilder du har i bloggen! Bildderna ger sån inspiration och man blir sugen på att baka av att titta in på din blogg.

    En riktigt bra blogg… Hm letar du efter en matblogg så tycker jag att en liten mindre bakblogg vid namn Tårtspecialisten är superbra. Toppenfina bilder och dessutom har hon lite annorlunda (OCH SUPERGODA!) recept. Vad sägs om lakritsmousse? Eller kladdkakemuffins med hallongrädde och white chocolate frosting? Eller kladdkaka med marsipan och vit choklad? Åh, sjukt mycket gott alltså! Titta in här: http://tartspecialisten.se/

    Kram

  39. Louise said

    Gillar verkligen din blogg och din bok “Mitt eget café” den innehåller två av mina numera återkommande bakverk, chokladbakelserna som fick pryda detta inlägg samt kladdkakan med daimgrädde. Detta trots att jag inte är en chokladmänniska…
    Om jag skulle få önska mig något mer av bloggen så skulle det vara kanske något fler inlägg och lite fler recept. Men kommer fortfarande följa bloggen även om de inte uppfylls🙂
    En bra mat och bak blogg är http://thepioneerwoman.com/ recepten är opretentiösa, ser alltid läckra ut och har oftast enkla steg för steg beskrivningar.

  40. Susanne said

    Åh vad roligt! Jag själv tycker inte att din blogg är det minsta tråkig utan tvärtom, din blogg är den första jag alltid går in på. Fortsätt att vara dig själv och dela din kunskap och talang med oss andra. För pricken över i:et skulle du kunna lägga till fler bilder med fler beskrivningar, steg för steg. Men det är bara om det är något ovanligt, nytt recept. Skulle vara roligt att se hur du gör dina underbara praliner!🙂

    Sedan måste jag tipsa dig om bloggen BakeCake. Det är en underbar bakblogg, men superfina bilder och recept!! Kika in där!! http://bakecake.blogg.se

    Nu håller jag tummarna och hoppas på massor av tur! Har velat haft dom böckerna länge, och ett signerat ex är ju såå häftigt!🙂

    Ha en fortsatt jätte skön vecka!
    Kram Susanne

  41. Linda said

    Hej Mia!
    Vad kul att du är inne och kikar på min blogg! Hade verkligen ingen aning! Det är lustigt, för jag brukar besöka din sida men är väldigt dålig på att kommentera🙂
    Jag tycker din sida är superbra och fin som den är. Tävlingar tackar man ju dock inte nej till…

    Ett par riktigt inspirerande bloggar är:
    http://www.mysweetandsaucy.com/
    Helt otroliga tårtor och inspirerande bakverk och dessertbord.

    http://whisk-kid.blogspot.com/
    Söt blogg med fina bilder. Tjejen är 19 och har redan hunnit vara med på Martha Stewart show!

    Ha det fint!

  42. Maria said

    Med viss reservation för att det är ett onödigt förslag – jag är hyfsat nybliven läsare – så skulle jag möjligen skulle önska mig mer tips på metoder, redskap och råvaror som proffsen använder samt hur man kan förenkla dem. Tycker mig ha märkt att du ofta är väldigt bra på det, men jag tänker att du skulle kunna skriva ner olika svårighetsgrader/dyrbarhetsgrader så att man själv kan välja vilken nivå man vill lägga sig på. T.ex. istället för baksten kan man använda en förvärmd plåt (eller funkar det inte alls?), och istället för malen mandel kan man använda mandelmassa, men att ange båda delarna så att man kan välja – man kanske inte alltid kan eller känner för att göra det svåraste/dyraste, medan man vissa dagar absolut vill baka så proffslikt som möjligt och utveckla sina kunskaper.

  43. Anna said

    Du får inte vara så självkritisk Mia! Du ser ju så många vi är som följer din blogg slaviskt…

    Jag skulle vilja få mer av knep som man lär ut på bageri/konditorskolan, sånt som vi vanliga “dödliga” inte vet om. Små tips och trix helt enkelt.

    Här är en norsk tjej som har en mysig blogg;

    passionforbaking.com

    Själv skulle jag också vilja blogga, men vet varken hur man börjar eller om någon ens skulle vilja läsa det jag skriver!

  44. pannanochpennan said

    Jag skulle gärna läsa fler “tips och tricks” – knep som underlättar i köket eller enkla sätt att göra bakverk snyggare. Sådant som kommer från erfarenhet och övning. Som kanske är självklart för dig men inte för oss vanliga dödliga😉

    När det gäller bloggar kan jag tipsa om en svensk:
    http://www.smaskens.nu/
    Annika skriver om både mat och bak, ofta ganska ambitiösa rätter. Hon är dessutom en flitig glassmakare.

    Sedan finns ju underbara Pioneer Woman – kanske den amerikanska motsvarigheten till Lotta Lundgren… två matbloggare som är verkligt roliga att läsa. Recept och humor i ett!
    http://thepioneerwoman.com/cooking/
    http://hemmafru.taffel.se/

  45. Ellinor said

    Hej!

    Jag följer din blogg med största nöje och tycker att den är jätte bra. Bra tips, ursmaskiga recept och fina bilder. Gjorde nyligen dina nötkolarutor som var väldigt populära bland vännerna och familjen. Mycket smaskiga:)
    Jag kan rekommendera dig en blogg som jag följer som heter Kalasgott.blogg.se Det är en ung tjej som verkligen lever mat och som dessutom är med i “Sveriges mästerkock” på TV. Den här tjejen kommer det att gå långt för och det är roligt att följa henne på vägen.

  46. Lovisa said

    Hej Mia!

    Jag skulle tycka att det var roligt om du kanske skrev lite mer om dina böcker, för de är så himla fina och då kanske man får lust att köpa dem om man vet lite mer om dem. Men jag tycker inte att du ska sluta blogga om det du gör nu!🙂

    En blogg som jag tycker är jättebra är (http://www.kalasgott.blogg.se/) , hon är med i Sveriges Mästerkock nu, men jag har läst hennes blogg sen 2009🙂 En annan jättebra och inspirerande blogg är (http://www.baktokig.blogg.se/) , hennes blogg är inte så känd men också jättebra🙂

  47. fridasmat said

    Hej Mia!

    Jag vill läsa mer om småkakor, för småkakor är det bästa som finns🙂

    Och sen vill jag tipsa om http://bakingbites.com/ som jag tycker väldigt mycket om.

  48. Lisa Lemke said

    Tack du sockersötaste Mia! Attans att vi inte hann ses i Årets kock-vimlet.. När lyckas jag locka ner dig till västkusten då? Kramar!

  49. Karin said

    Den där kladdkakan på bilden ser helt galet god ut. Om jag inte vinner en bok får jag nog faktiskt gå ut och köpa mig ett ex.

    Jag skulle gärna läsa mer om din (jobb)vardag, därmed inte sagt att du behöver bli mer privat.

    Och fortsätt med att få min mun att vattnas med ljuvliga bilder på söta saker.

  50. Anna said

    En favorit hos mig är http://sotasaker.com/, som du säkert hört talas om förut. Det är massa tips på goda kakor, tårtor och annat sött och gott, och fina bilder.
    Det jag skulle vilja se mer av hos dig är recept, recept, recept! Och tips! Tips på caféer, tips på bakprylar en riktig bagare/konditor inte kan klara sig utan, och sen skulle jag vilja veta i god tid när du har dina macronkurser – för jag skulle vilja vara med på en men upptäcker alltid de nya tillfällena för sent och då är det redan fullt!
    Tack för en fin blogg!

  51. Sofie Tiru said

    Jag gillar också din blogg som den är och är en av de få jag orkar följa. Jag läser den ofta när jag behöver uppmuntran.
    Det vore roligt om du kanske någon gång kunde inspireras av några andra länder än Frankrike och USA, som i och för sig bjuder på härlig inspiration i form av macarons och cake pops. Men det finns ju fler!
    Jag bor i Indien just nu och de gör fantastiska sötsaker här. Till högtider köper alla praliner gjorda på en slags marsipansmet som är baserad på cashewnötter och mjölk. Allt kryddas med kardemumma och saffran och dekoreras ofta med silverpapper och pistagenötter.
    Nästan ingen har ugn här så allt görs på gasspisen.
    Kanske vore skoj att göra någon slags crossover? Eller rent av någon vecka med internationell bakfestival-tema?
    Tack hursomhelst för en blogg som gör mig glad!

  52. Anna Rosengren said

    Jag gillar verkligen din blogg och vill bara läsa mer och mer om dina fantastiska bakverk. Förstår om du har fullt upp, men hade gärna sett att du bloggat varje dag!

    En bra matblogg som jag tycker du ska lägga på minnet är Lotta Lundgrens fantastiska blogg http://hemmafru.taffel.se

  53. Karina Brunfors said

    Förut din blogg (som jag gillar jättemycket) följer jag bl.a.
    http://flickanokakorna.se/
    http://sotasaker.com/
    http://mammaskitchen.blogg.se/
    http://kalasgott.blogg.se/

    Jag gillar dina härliga bakverk och det ger mig inspiration. Saknar egentligen ingenting. Fortsätt bara🙂
    Hälsningar Karina

  54. Anna said

    Jag diggar dig och följer även Sockertussen, tycker att det är en jättebra blogg =) http://sockertussen.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: