Bakat med kärlek
January 23, 2011
Uttrycket att ett bröd är bakat med kärlek är ju en ganska uttjatad klyscha, men verkar ändå stämma in väl på det här brödet från Urban Deli. Jag lovar, jag har varken retuschat eller pillat, det ser ut så på riktigt, och var en fin överraskning när jag skar upp en skiva.
Det här med porigheten på bröd verkar vara lite av en vetenskap i sig, och är något Martin har skrivit en del om. Jag minns när Martin var inne i jakten på stora hål, och i triumf sprang fram till mitt skrivbord med ett nybakat bröd i högsta hugg och utbrast:
–Titta Mia, vilket stort hål, man kan stoppa in vad som helst i det!
Hålet var sisådär 3 cm i diameter och 16 cm djupt, och jag som har pubertal humor (en arbetsskada från bageribranschen) tyckte att det var hysteriskt roligt. Ingen skugga ska dock falla på Martin, han är en fin människa med en ren själ.
“Ingen skugga ska dock falla på Martin, han är en fin människa med en ren själ.”
Hihihihihi! Jag tänkte genast samma sak som du…
Ajajaj, jag har förstört dig! Fast jag misstänker att du var förtappad redan innan jag satte mina klor i dig…
Hehe, det är nog många med samma humor, jag vet ju vad mina tankar for direkt på….
den där kommentarer var ju hur kul som helst :-), vill nog inte tala om vad jag tänkte på 🙂
Kan tro att du har världens roligaste jobb. Skulle också vilja baka på heltid…men vågar inte ta steget. Svårt när man bor i en mindre stad också. Du behöver ingen assistent? 😉
Fina bakverk och bröd!Du är en stor inspiration!