Knoddisarnas kafé

May 11, 2010

Om det är något som delar åsikterna hos kaféägare så är det föräldralediga med barn. Vissa ser dem som paria, andra välkomnar dem med stora varma famnen. Jag förstår båda sidorna, visst tar vagnarna plats och det kan bli stökigt och skrikigt. Det är även lätt besvärande att lyssna på målande förlossningsbeskrivningar medan man äter lunch. Men som förälder måste det vara jobbigt att hela tiden känna sig i vägen. Ungar är ju roliga och söta, och barnvagnsmaffian dyker oftast upp vid tider då det annars hade varit ganska öde på kaféerna.

Ett kafé där barn och föräldrar är varmt välkomna är Café Cloud i Kista Galleria, där jag har hoppat in som rådgivare för att göra det extra barnvänligt. Här finns lekhörna, amningsrum, barnvänlig meny, minikakor, gott om utrymme och massor av annat för att tillfredställa knoddisar och deras föräldrar. Åk dit och njut av att för en gångs skull bli behandlade så väl som ni förtjänar. Lördag 29 maj blir det extra festligt med massor av aktiviteter i hela Kids Court i samarbete med Vi Föräldrar.

3 Responses to “Knoddisarnas kafé”

 1. Amiechan said

  Det låter som ett trevligt kafé att vara på som mamma! 😀

  Det enda jag funderade på var amningsrummet. Om det är ett rum där man kan få sitta och amma bäbisar och småbarn som behöver lugn och ro när de ammas är det ju jättebra. Men jag hoppas kaféet inte har något emot att barnen ammas inne på kaféet! Det hade varit gräsligt om hungriga barn och deras mammor måste gömmas undan.

 2. miaohrn said

  Det går alldeles utmärkt att amma ute i kaféet också, Amiechan!

  • Amiechan said

   Härligt! 😀 Jag är lite trött på att bli tittad snett på för att jag använder brösten till det de är utvecklade för och inte som uppvisningsobjekt för män. *puh*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: