Sent ska syndaren vakna

October 29, 2009

När jag så smått börjat hoppas att den värsta hysterin kring mörk choklad hade lagt sig så att jag fick äta min mjölkchoklad i lugn och ro lanserar nu O´Boy en mörk chokladdryck och Ferrero Rocher en pralin med mörk fyllning. Ferrero Rocher skriver i sitt pressmeddelande: “Den internationella chokladtrenden pekar mot ökat intresse för mörk choklad med högt kakaoinnehåll.” Duh, asså hallå, redan.

grönsak1När jag redan gör ett så genomkommersiellt inlägg vill jag passa på att nämna hur glad jag är över att Delicato har fortsatt sin roliga kampanj med bakverks-propaganda. Den förgyller kollektivtrafikåkandet och ger en liten känga till alla dietförespråkare. När jag cyklar genom Segeltorp är det förresten trevligt att dra några extra djupa andetag utanför Delicatos bageri. Det är ju så trendigt att äta lokalproducerat nuförtiden, och jag bor ju faktiskt inom en mils radie, så nästa gång jag äter en dammsugare kan jag känna mig riktigt politiskt korrekt.

2 Responses to “Sent ska syndaren vakna”

  1. Maria said

    Ja deras reklam är klockren! Kul att de vunnit flera priser för deras kampanjer oxå.
    Min pappa jobbar i närheten av Delicatos fabrik i Segeltorp, och när min syster jobbade extra hos honom underkastade hon sig sin köpmani och shoppade loss på Delicatos utförsäljning på torsdagarna. Det resulterade i stora kassar med deras olika godbitar och tårtor som fyllde familjens hem…

  2. miaohrn said

    Oh, jag älskar utförsäljningar! Ska se till att cykla förbi Segeltorp en torsdag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: