Kurshösten på Matlabbet

October 13, 2009

alessiaI höst händer det massor på Matlabbet. En nyhet är att Alessia Cerulli kommer att hålla kurser i italiensk matlagning. Alla Alessias kurser låter toppen, men allra roligast verkar kursen för småbarnsföräldrar där man får lära sig att snabbt trolla fram en vuxenmåltid och en barnmåltid ur samma kastruller. Läs mer på BuonAppetito. Får du mersmak anordnar Alessia även matresor till Italien.

Jag är även glad att Martin Johansson, mannen bakom bloggen Pain de Martin och succéboken Surdegsbröd  kommer hålla surdegsbakningskurs på Matlabbet 30-31 oktober. Höstens kurs är med all sannolikhet proppfullbokad, men nya datum kommer inom kort. Håll ögonen öppna på Martins blogg.

1 november håller Lisa Förare Winbladh kurs med asiatiska smaker i fokus. Lisa utlovar en matlagningsorgie, och ingen lär bli besviken. Mer info på Matälskaren.   

Jag har fått en ledig plats till min pralinkurs 25 oktober, så skynda att boka in dig för en heldag med chokladfrossa i höstrusket. Läs mer under Kurser.

Sist men inte minst fortsätter Rent a Chef att erbjuda sina lyxiga och roliga kurser. Boka in ditt företag på en kurs, eller hyr hem en kock från Rent a Chef  någon dag när du inte orkar laga middag. Förutsatt att du har en väl tilltagen hushållskassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: