Dags för firmafest

September 23, 2009

Minisockerkakor 011

Imorgon drar den årliga jättefirmafesten bokmässan i Göteborg igång. Eller Bok- & Bibliotek som de envisas med att kalla sig. Jag ska stå på kockscenen och baka sockerkakor och håller som bäst på att förbereda kakorna. Jag gör mig nämligen bäst på scen när jag har så lite som möjligt att baka och kan koncentrera mig på att prata. Jag är hur peppad som helst, det ska bli så kul att få åka till bokmässan, särskilt nu när jag har några bokmässor på nacken och börjar lära mig hur man ska överleva. Inte vara uppe och slarva för sent på nätterna, ha foträta men snygga skor och inte säga “bapelsin, gubbjävel” till Ulf Elfving, som jag råkade göra förra året. Han blev arg.

Jag står på scenen klockan 12.40 (bara intervju, inga kakor) och 14.50  på torsdag och 12.10 på fredag. De små sockerkakorna ska egentligen inte med till mässan, men jag passade på att inviga min sprillans nya minisockerkaksform som jag fyndade på skrotaffären Boutique Eden. Som hittat för 29 kronor.

3 Responses to “Dags för firmafest”

  1. Lisa said

    Du rulade på kock-scenen idag Mia, vad duktig du var! Och vad gott det luktade… (Även om jag måste hålla med Alexandra angående det här med microvågsugnar…)

  2. Vilken gullig sockerkaks-form-vore ju skoj att servera stora muffins i en sådan och chocka äldre hälso-nojiga släktingar “jag åt en hel sockerkaka” Kan tänka mig att den blir en fullträff till jul-med mjuk pepparkaka

  3. miaohrn said

    Tack Lisa, vad gullig du är! Jag tyckte jag såg dig i publiken, men när jag kikade efter dig senare var du som bortblåst.

    Vilka bra idéer, Anna. Mjuka minipepparkakor låter ju toppen, på Eden har de förresten flera varianter på formarna, hjärtan, runda och så vidare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: